top of page

♡ Fit en Vrolijk zwanger ♡

Wil je graag in beweging blijven tijdens je zwangerschap? Maar je weet niet goed hoe of wat je kan doen? Dan zijn deze 'Fit en Vrolijk zwanger' lessen een uitstekende keuze voor jou! In groep met andere zwangere dames op een verantwoorde manier samen sporten gaat een extra boost en plezier aan jouw zwangerschap geven.
Veel wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat sporten tijdens de zwangerschap voordelen biedt voor zowel de baby als de mama. --> Zie artikel: https://www.kineplushechtel.be/post/een-sportieve-zwangerschap-zorgt-voor-een-kortere-bevalling


Bij Kineplus Hechtel kan u terecht voor prenatale groeplessen:' Fit en Vrolijk zwanger' in het oefenzaaltje . Deze lessen zijn onder begeleiding van onze kinesiste Janne, die gespecialiseerd is in zwangerschapsbegeleiding en bekkenbodem kinesitherapie.


Het is een 8 lessen reeks, die elke maandag doorgaat van 19u15 tot 20u15.


Tijdens deze lessen ligt de focus op kracht, lenigheid, conditie en bewustwording van jouw zwangere lichaam. Ze zijn bedoeld voor iedere zwangere vrouw, met of zonder sportieve voorgeschiedenis. Nog maar pas in blijde verwachting of is je buikje al talrijk aanwezig? Je bent op ieder moment in je zwangerschap welkom.

Voor inschrijving en meer informatie kan je mailen naar info@kineplushechtel.be . Gelieve de uitgerekende datum en eventuele zwangerschapsgerelateerde klachten vermelden.

Wat mee te nemen?

- Goed humeur :) - Matje - Gemakkelijke kledij aandoen - Drinkfles - Klein handdoekje en kussentje

Datums nieuws lessenreeks:

* 19 aug - 26 aug - 2 sept - 9 sept - 16 sept - 23 sept - 30 sept -7 okt


Volgende lessenreeks:

november 2024

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page