top of page

Lieke Maes (24), is afkomstig uit het gezellige Hechtel. Haar interesse in sport en beweging hebben ervoor gezorgd dat ze gestart is met de opleiding Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie aan de Universiteit Hasselt. Deze heeft ze in 2022 afgerond met specialisatie musculoskeletale revalidatie en sportrevalidatie.

LIEKE

In de 2e master heeft Lieke stage gelopen bij Kineplus waar het onmiddellijk klikte met het Kineplus-team. 

Bij Lieke kan je terecht voor algemene-, sport-, pre-, en postoperatieve revalidatie . Ze hecht veel belang aan een actieve aanpak en verdere begeleiding naar de thuissituatie. Ze laat je graag afzien in onze oefenzaal.

Lieke heeft in 2023 een opleiding over handtherapie afgerond in Nederland. Ze behandeld al je hand-, pols- en elleboogklachten. In 2023 start ze ook een postgraduaat opleiding Manuele Therapie voor nog een specifiekere behandeling. 

In haar vrije tijd is Lieke veel terug te vinden op het volleybalveld, ze speelt al van haar 10e volleybal bij HEVOC (Hechtel-Eksel). Verder geniet ze ervan om te gaan wandelen en lopen in de natuur of samen met vrienden een gezellig terrasje te doen.

Opleidingen

Master in de Kinesitherapie en Revalidatiewetenschappen optie Sportrevalidatie - UHasselt (2022)

Dynamic Stability Training - Smart Education - Paul Venner (2023) 

Allround Opleiding Handtherapie - Xpert Handtherapie (2023) 

Postgraduaat Manuele therapie - IMFT (i.o.) 

bottom of page