top of page

Yogales


Yogales door Lieve Elen

Het belang van ontspanning, zowel op fysiek als mentaal emotioneel vlak, is in tijden van spanningen en veranderingen nodig om te kunnen blijven functioneren. Het is bewezen dat 1 uurtje yoga per week spanningen en stress verminderen. Tegelijk maken we op die manier ons gestreste lichaam met zijn stramme en stijve spieren terug wat meer rekbaar en soepel.

Wanneer?

De lessen starten op woensdag 06/09/2023 en donderdag 07/09/2023 Woensdag van 8u30-9u30 Donderdag van 19u30 - 20u30


Waar? Kinéplus, Tussenstraat 15 in Hechtel


Wat heb je nodig:

- matje

- kussentjes om hier en daar extra steun te geven

- dekentje

- comfortabele kledij


Dit is een les waaraan iedereen kan deelnemen. Je hebt geen specifieke ervaring met yoga nodig en je moet ook niet lenig zijn. Dit is geen "zweverige" les, maar het gaat ons lichaam wel even tot rust brengen en spanningen/stress laten wegebben. De les bestaat ook uit lichte spierversterkende oefeningen voor rug-, buik-, bil- en beenspieren. Toegankelijk voor iedereen!


Heb je klachten, laat het dan weten. Want oefeningen uitvoeren in de juiste houdingen zijn zeer belangrijk om preventief te werken, maar ook om klachten te voorkomen.


Als je graag wil deelnemen, of vragen zou hebben, dan mag je een seintje geven: tel: 0473/466 476 (bericht of what's app) email: info@kineplushechtel.beComments


bottom of page