top of page

COVID-19: activiteiten kinesiste Janne

Wat doet Janne tijdens de lockdown?


Wat een contrast met een maand geleden, daarom vragen we aan Janne hoe zij 'blijf in uw kot' invult...

Ik ben zeer blij met het mooie weer want hierdoor heb ik verschillende activiteiten in mijn tuin gedaan zoals: work-outs, kubben en volleyballen. Ook geniet ik van wandelingen en fietstochtjes in de buurt. Door de online joga sessie van Lieve kan ik op donderdagavond even een rustmoment inlassen.

Gedurende deze weken is mijn innerlijke 'chef-kok' naar boven gekomen. :D Ik heb meerdere kookrecepten uitgeprobeerd zoals wafels, taart en brood bakken, maar ook gezonde maaltijden zoals een frisse salade en verse Parmigiana Melanzane.

Omdat ik mijn grootouders al zo lang heb moeten missen, schrijf ik al eens een kort briefje naar hun. Terug old-school ;)

Natuurlijk blijf ik contact houden met mijn patiënten en bel ik elke week om te vragen hoe het gaat en geef ik enkele tips en advies. Ook blijf ik met plezier oefenprogramma's maken.

Tijdens deze coronatijd maak ik tijd om mijn opleiding 'zwangerschapsbegeleiding Lief Portael' van ICZO te studeren, want het examen staat in juni ingepland.

Naast de praktijk werk ik in het woonzorgcentrum Den Boogerd in Eksel, waarbij ik de bewoners blijf activeren en motiveren in deze corona-tijd.

Na de corona kijk ik er naar uit om jullie terug te behandelen en verder te helpen in de praktijk.

Samen tegen corona! Wij kunnen dit.

Keep safe and see you soon!

Groetjes, Janne

COVID-19: activiteiten kinesiste Janne
Comments


bottom of page